Придружна програма

İzmir Olive Oil affiliate-програмата е бесплатна и им овозможува на членовите да заработат приход со поставување на врска или врски на нивната веб-страница што рекламира İzmir Olive Oil или одредени производи на неа. Секоја продажба направена на клиенти кои кликнале на тие врски ќе ја заработи придружната комисија. Стандардната стапка на провизија моментално е 15%.

За повеќе информации, посетете ја нашата страница со ЧПП или погледнете ги нашите услови за партнерство & услови.

Нов партнер

Во моментов не сум партнер.

Кликнете Продолжи подолу за да креирате нова поврзана сметка. Имајте предвид дека ова не е поврзано на кој било начин со вашата корисничка сметка.

Prodolži

Најава за партнер

Јас сум партнер што се враќа.