кориснички договор

кориснички договор

За членството

За да станете член на нашата страница за онлајн шопинг izmiroliveoil.com, доволно е да отидете на нашата страница „Регистрирај се“ и да ги пополните соодветните делови. Многу е важно правилно и целосно да ги пополните податоците за вашите членови во однос на можноста за проблеми со комуникацијата и транспортот. Ве молиме пополнете внимателно и целосно за производите и услугите да пристигнат брзо и безбедно.

 

Да се ​​биде член е многу едноставен и брз процес и да се биде член не значи дека сте под никаква обврска. Сепак, внимателно прочитајте го договорот за продажба пред да пазарите. Имате право да го прекинете вашето членство кога и да посакате.

 

Откажување на членството

Членот има право да го прекине своето членство во секое време. Откако ќе го прекинете вашето членство, вашата врска со нашата страница ќе биде прекината.

За да го прекинете вашето членство, мора да го поднесете вашето барање од нашата страница со информации за контакт откако ќе се најавите.

Членството не може да се откаже во следните случаи

1 - Доколку не поминале 60 дена од последната нарачка на членот.

2 - Доколку е поднесено барање за откажување на членството со друга адреса на е-пошта

3 - Доколку до членот не може да се дојде од регистрираните информации

 

Членството е откажано од нас во следните случаи

1 - Ако членот праќа неморални пораки или пишува коментари

2 - Ако се обидел да измами

3 - Доколку се направи обид да се оштети системот или името на www.izmiroliveoil.com Измир Маслиново масло.

Безбедност на членовите

За безбедност на членот, преземени се сите мерки на претпазливост на нашата веб-страница www.izmiroliveoil.com. Вие сте одговорни за безбедноста на информациите за членовите покрај преземените мерки. Не споделувајте ги информациите што ги користите за да влезете во нашата продавница со никого, не најавувајте се во системот од компјутери за кои не сте сигурни за нивната безбедност.

Осврти на производи

Секој член може да пишува коментари за производите. Колку повеќе го споделувате вашето знаење и искуство со други корисници, толку попријатно и свесно купувањето ќе биде. Бидејќи прегледите на клиентите ќе бидат непристрасни и засновани на искуство, ќе се појави посвесна средина за купување.

Работи што треба да се земат предвид кога пишувате преглед на производот: Внимавајте да напишете коментари со почит до другите корисници и производителот на производот, во рамките на општите морални правила. Коментарите се прегледуваат и несоодветните коментари се бришат.

 

поздрав

Маслиново масло од Измир